Matka Guráž s novým klipem

Vydáno 07.08.2010 | autor: PR

Skupina Matka Guráž přichází v tomto "letním počasí" s dalším singlem do slovenských rádií. Je to první skladba na aktuálním CD s názvem Zase dobrý album! a jmenuje se Počasie

Matka Guráž s novým klipem Matka Guráž s novým klipem

Podle Roba Rumana, který ji složil, jde o "pohled jednoho nezainteresovaného studenta meteorologie na vývoj globálních klimatických změn".

O text Počasia se postarala dvojice Róbert Ruman a Jaroslav Bednárik. Momentálně se skupina připravuje a několik koncertů, ale hlavně na křest alba s pořadovým číslem dva, které bude pokřtěno v Žilině v pátek 13. srpna. Právě toto místo bylo pravděpodobně osudné pro skupinu, protože se zde zrodila spolupráce mezi zpěvákem Romanem a tehdejší personální podobou skupiny Matka Guráž. Kmotrou bude herečka Barbora Švidroňová, známá jako Zdenka ze seriálu Panelák.

 

 

Další důležitá změna, která ve skupina nastala právě před několika dny a doslova zrušila všechna "ženská pravidla". Miriam Bartošová doteď působila jen jako stálý hudební host. Tato mladá a talentovaná saxofonistka však dokázala kluky z kapely přesvědčit svojí muzikálností o tom, že si místo v kapele zaslouží a po chlapské poradě se dohodli, že Félix - tak Mirce říkají - se stane plnohodnotným členem kapely. Což je velká událost, protože za 15 let fungování kapely se to ještě žádné ženě nepodražilo a už se asi ani nepodaří.

Jak prozradil zpěvák skupiny Roman Nadányi, Zase dobrý album! si prodírá cestu k posluchačům a zatím se podle dostupných informací velmi líbí. Více informací najdete na webu skupiny: www.matkaguraz.sk.

Zdroj: Sony Music
zavřít