Faithless a Röyksopp zdarma

Vydáno 12.08.2010 | autor: PR

Hvězdy Open Air Festivalu, Faithless a Röyksopp, nažhavily své fanoušky na další zastávku v jejich evropském turné - v pátek 13. 8. v Panenském Týnci na Open Air Festivalu. Nabízejí jim možnost stáhnout si z oficiálních webů nové skladby zcela zdarma.

Faithless a Röyksopp zdarma Faithless a Röyksopp zdarma

Faithless dává ke stažení skladbu Sun To Me, Röyksopp uvolnili novinku This Space. Také pořadatelé festivalu se snaží fanouškům zkrátit čekání a na webu www.openairfestival.cz vydali první fotky ze stavby areálu. Kilometry plotů, desítky Toi Toi budek a první produkční stany už stojí. Další části skládačky s názvem Open Air Festival porostou na letišti v Panenském Týnci každým dnem.

 

 

Pro stažení singlu Sun To Me budete muset jen udělat pár (virtuálních) kliků a vyplnit jednoduchý registrační formulář. To vše na oficiálním webu www.faithless.co.uk. Kromě toho díky registraci získáte možnost sledovat nejnovější videa nebo skladby, které kapela vydá. „Na http://faithless.co.uk/lyrics.php jsou k dispozici také texty nejznámějších songů, neváhejte se je naučit. Váš zpěv může okořenit atmosféru a navnadit Faithless k několika přídavkům,“ vzkazuje fanouškům Faithless promotér festivalu Michal Lukeš.

 

 

Norští elektromágové Röyksopp, na rozdíl od svých britských kolegů, dávají svou novinku This Space ke stažení zcela zdarma a bez jakýchkoliv podmínek. Stačí kliknout na „download“ na webu www.royksopp.com. Röyksopp navštívili ČR naposledy před osmi lety, a tak musejí být nejen jejich skalní příznivci skutečně „vyhladovělí“. Kapela od své poslední návštěvy udělala pořádný krok kupředu – vyšla jí skvělá pozitivní deska Junior, kterou bude letos na podzim následovat její volné pokračování s názvem Senior. Sklady z obou desek zazní už v pátek od 22 hodin na O2 Main stage Open Air festivalu.

 

 

Míst v kyvadlové dopravě rychle ubývá, máte už to svoje? „Vstupenku - mám. Místo ve stanovém městečku - mám. A doprava...? Pokud také řešíte tuto poslední otázku, měli byste zbystřit,“ upozorňuje manažerka festivalu Marie Marková. Míst v kyvadlové dopravě totiž ubývá a bez online zaplacené jízdenky hrozí, že se do festivalového ekobusu nevejdete. Ekobusy vás pohodlně dovezou až do areálu, navíc nemusíte řešit parkování a starosti o auto. Nákup jízdenek je otázkou několika kliknutí. „Hned během prvního dne se prostřednictvím předprodeje jízdenek naplnilo několik ekobusů. Nenechte se o místo v jednom z nich připravit a navštivte www.amsbus.cz, jako místo odjezdu nastavte Praha Stodůlky a jako cíl Panenský Týnec, vyplňte příslušné datum a sedadlo rezervujte,“ upřesňuje Marie.

 

Chcete-li se vyhnout čekání na odjezd z festivalu, rezervujte jízdenku zpáteční. Cena jedné jízdy při nákupu přes internet je 85 Kč, při platbě na místě 70 Kč, pro členy O2 Extra bude jízdenka zlevněná na 40 Kč a to prostřednictvím slevového kuponu z webu www.o2extra.cz, který je nutné vytisknout a předložit dopravci při nákupu jízdenky. Jízdní řád ekobusů najdete na www.idos.cz, kde je opět třeba nastavit Stodůlky jako místo odjezdu a Panenský Týnec jako cíl. Zadáte-li datum 12. - 15. 8., zobrazí se všechny autobusy, které do Panenského Týnce a zpět pojedou.

Více informací na: www.openairfestival.cz

Zdroj: Open Air Festival
zavřít