Astronautalis se vrací do Prahy

Vydáno 15.08.2010 | autor: PR

Již potřetí zavítá letos do Prahy hudební projekt Astronautalis amerického producenta Andy Bothwella. Koncert proběhne 22. srpna v pražském klubu 007.

Astronautalis se vrací do Prahy Astronautalis se vrací do Prahy

Astronautalis v Česku tak trochu zdomácněl.Na 007 bude Andy Bothwell aka Astronautalis hrát už potřetí během posledních dvanácti měsíců, ale tenhle one-man cirkus se jen tak neochodí. Chlápek, který s přehledem utáhne celý koncert jen s laptopem a mikrofonem, vás bude bavit tentokrát 22. srpna, kdy mu na Sedmičce bude dělat společnost Prodavač, projekt Šampóna a Kluka ze Sporto. O den později hraje Astronautalis v Brně.


Od prvního koncert v Česku, který Astronautalis absolvoval na začátku září 2009 na Sedmičce, se pro Andyho hodně změnilo: doma strávil jen pár týdnů, jinak objel doslova celý svět coby support Tegan And Sara a taky jako headliner na svým nekonečným turné. Co se ale nezměnilo, je návyková síla jeho posledního alba Pomegranate (pro úplnost si můžeme připomenout, že ho produkoval John Congleton z The Paper Chase). Jestli máte rádi scénu kapel a projektů jako Why?, Sole, Bleubird, Dessa, P.O.S., nebo Ceschi, nemůžete si koncert Astronautalise nechat ujít.

zdroj: 007
zavřít