Festival DoZvuk s Five O’Clock Tea

Vydáno 22.08.2010 | autor: PR

Kapely a ostatní účinkující ladí formu, aby se v neděli 29. srpna předvedli v co nejlepším světle na festivalu DoZvuk. Ve smíchovském Futuru se ukážou Five O’Clock Tea, Chicken’s Flight, Pan Dur, Genius, DressCode či Area Core.

Festival DoZvuk s Five O’Clock Tea Festival DoZvuk s Five O’Clock Tea

DoZvuk je festival plný hudby a dobré zábavy - symbolická tečka za končícími letními prázdninami.

Na třetím ročníku festivalu zahraje sedm kapel v čele s pražskými Five O’Clock Tea, kteří jsou po každém vystoupení vychvalováni pro svou nespoutanou dravost. Rozhodně si nenechte ujít ani Neosound, kapelu, která to umí pěkně od podlahy rozbalit do svižného funky crossoveru.

Protože DoZvuk chce uspokojit příznivce různých žánrů, pozval jak zástupce těch tvrdších – pražské DressCode a českolipskou bandu Area Core, tak i klidnějších funky-alternativně-rockových kytarovek v podání kapel Genius, Chicken’s Flight a Pan Dur.

 


Festival DoZvuk ale rozhodně není jen o hudbě. Přestávky mezi jednotlivými koncerty vyplní zajímavý doprovodný program. Svá těla rozhýbou krásné mladé tanečnice ze skupiny Street Up Represent pod vedením Markéty Bauerové, která za svou 13ti letou kariéru vyzkoušela více než 15 tanečních stylů.

Své umění předvedou také žongléři v čele s Janem Hárovníkem, kteří si připravili trojkombinaci diabolo, yo-yo, poi. Do své strhující improshow vás vtáhnou divadelníci z České improvizační ligy a na úplný závěr uvidíte beatbox / rap battle (bohužel bez účasti B-Rabbita).

Festival DoZvuk proběhne v neděli 29. srpna od 16:00 v klubu Futurum (Zborovská 7, Praha 5). Vstupenky zakoupíte v předprodeji za 100,- Kč nebo na místě za 150,- Kč. Prvních 100 návštěvníků, kteří přijdou mezi 16:00 a 18:00, si odnese malou pozornost jako vzpomínku na festival DoZvuk 2010.


 

Zdroj: DoZvuk
zavřít