Skunk Anansie: zpět po deseti letech

Vydáno 24.08.2010 | autor: redakce

Skunk Anansie vydávají po více než deseti letech novou řadovku. Jmenuje se Wonderlustre a podíleli se na ní producenti U2, Pixies, Kaiser Chiefs či Depeche Mode.

Skunk Anansie: zpět po deseti letech Skunk Anansie: zpět po deseti letech

Skunk Anansie jsou známí svým jedinečným zvukem, který tvoří míchání psychedelického rocku s příležitostným heavy metalem a pop rockem. Písně jako Weak nebo Hedonism jsou stále vysílány na všech rozhlasových a televizních stanicích po světě. Byli jmenováni jako jedna z nejúspěšnějších kapel UK chart a v žebříčku Guinness Book of British Hit Singles & Albums byli zvoleni jako nejlepší nová britská kapela v roce 1995, nejlepší živé vystoupení v roce 1996 a byli nominováni na nejlepší živé vystoupení a nejlepší kapelu na MTV Europe Music Awards v roce 1997.


Vystupovali po světě s hvězdami jako U2, Muse, Aerosmith, Lenny Kravitz, Rammstein, Soulfly a Therapy. Wonderlustre je první studiové album za více než 10 let po vydání Post orgasmic Chill (1999) a dá se tak znovu považovat za jejich “první album“. Skunk Anansie přichází s novým zvukem, který nikdo neočekával. Wonderlustre je progresivnější než ostatní předešlé desky. A je výsledkem spolupráce mezi Skunk a lidmi jako Jeremy Wheatley (Depeche Mode, Sugababes, One Night Only, Empire Of The Sun), Chris Sheldon (Foo Fighters, Biffy Clyro, Radiohead, Pixies), Cenzo Townshend (Jim Kerr, U2, Florence & The Machine, Snow Patrol, Kaiser Chiefs) a proslulým programátorem a inženýrem Brio Taliaferro (Newton Faulkner, Tina Dico, Moby, Ladyhawke).



zdroj: Mystic Production
zavřít