Cavalera chce reunion Sepultury

Vydáno 31.08.2010 | autor: redakce

Max Cavalera prohlásil, že si dokáže představit návrat do domovské kapely Sepultura. Nápad se mu zamlouvá natolik, že by s brazilskou skupinou vyrazil rád na turné.

Cavalera chce reunion Sepultury Cavalera chce reunion Sepultury

Koncem roku 1996 opustil Max Cavalera Sepulturu a později založil kapelu Soulfly. Dodnes se pořádně neví, co za odchodem stálo. Důležité ale je, co se děje v roce 2010. Cavalera se totiž nechal v rozhovoru pro Phoenix New Times slyšet, že by návrat do Sepultury byl skvělým nápadem.


"Bylo by super udělat to příští rok. Hodně lidí se mě na reunion ptá a já z toho mám dobrý pocit." Max dokonce přesvědčoval svého bratra a bývalého bubeníka Sepultury Iggora, který už nikdy nechtěl mít nic společného s basákem Paulo Jr. a kytaristou Andreasem Kisserem. "Přemlouval jsem ho, ať to udělá pro mě, ale pořád se nedokáže přenést přes problémy, co spolu v minulosti měli. Takže to ještě chvilku potrvá."



Max Cavalera tak naznačil, že by příští rok mohla Sepultura vyjet na světové turné v původní sestavě. "Jestli to vyjde, bude to super. Jestli ne, nic se neděje. Mám až nad hlavu práce okolo Soulfly a Cavalera Conspiracy."

-mp -
zavřít