Pražský koncert Sum 41 se přesouvá

Vydáno 03.09.2010 | autor: PR

Pražské vystoupení kanadských rockerů Sum 41 se kvůli nevyhovujícím prostorům klubu Roxy přesouvá. Lístky i slovenská předkapela From Our Hands zůstávají v platnosti.

Pražský koncert Sum 41 se přesouvá Pražský koncert Sum 41 se přesouvá

V pražském klubu ROXY, který prošel v letních měsících poměrně náročnou rekonstrukcí, došlo nečekaně k chybnému zadání výroby důležitého zařízení, jehož absence prozatím znemožňuje otevření prostoru pro veřejnost. Tato závada je bohužel natolik komplikovaná, že nemůže být odstraněna do plánovaného termínu konání již jednou přeložených koncertů kanadských punk-rockerů Sum 41, naplánovaných na úterý 7. a středu 8. září.


Naštěstí pro všechny držitele vstupenek, zachránil situaci jiný pražský klub, Lucerna Music Bar, který promptně změnil programový plán a umožnil přesunutí obou koncertů do svých prostor. Pořadatelé oznamují, že všechny vstupenky vydané do klubu ROXY platí pro nové místo konání, Lucerna Music Bar - lístky původně na 1. 6. platí na koncert 7. září, lístky na 2. 6. platí na koncert 8. září. Klub bude v oba dny otevřen pro veřejnost v 19:30, slovenští hosté From Our Hands zahájí své vystoupení ve 20:15, Sum 41 budou hrát vždy cca od 21:15, a v úterý i středu bude konec kolem 23h.



Oba koncerty jsou vyprodány, na místě již žádné vstupenky nebudou k dispozici. Kapacita klubu je dostačující, všichni držitelé vstupenek se bez problémů na koncert dostanou.

zdroj: Conspiracy Concerts
zavřít