Indy a Rae z Clou dokončují desku

Vydáno 06.09.2010 | autor: redakce

Rapper Indy chystá na listopad sólovku KMBL. Na albu se velkou měrou podílí i Rae, bubeník Clou. Dalšími, kteří přispěli, jsou DJ Wich, PSH či James Cole ze Supercrooo.

Indy a Rae z Clou dokončují desku Indy a Rae z Clou dokončují desku

Album obsahuje 15 tracků a jmenuje se podle názvu producentského projektu KMBL. Vznikalo převážně během roku 2010 v jejich vlastním studiu. Převážná většina produkce zůstala komplet na producentském duu KMBL, což není nikdo jiný než Andre a Rae. Další tracky produkovali Wich, Trafik nebo Emeres. Jako hosté se na desce objeví La4, James Cole, Delik, Orion, Vladimir 518, Vec, Zverina, H16, zpěvačka Ill Nikki a další.


Finální podoba bookletu alba bude známa během příštího měsíce. Jak říkají sami autoři: „Na tý desce jsou věci, který tu ještě nikdo neudělal, neděláme Fruity Loops produkci, všechno jsou reálný synths, MPC bicí a spousta hardwaru – nejsme PC beatmakers, KMBL styl rocks voe :-)“. Textově jede deska hlavně na trochu lehčí vlně – s důrazem na rytmiku, objeví se na ní ale i těžší kalibry v Andreho klasickém stylu - každopádně velká část věcí zní hodně čerstvě a nově.



První singl z alba vychází na konci září, videoklip na něj v půli října, další videoklip by měl být hotov ke konci roku. V listopadu zároveň začíná tour k albu IndyKMBL v obsazení Andre, LA4 a KMBL, DJ Wich, DJ Enemy a NobodyListen. V současné době můžete vidět videoklip na skladbu Ledové Ostří – s Andrem, Vecem a Zverinou. Skladba není oficiální singl / klip z Indyho alba, nicméně se na něm objeví v bonusové podobě.  

zdroj: Indy
zavřít