Návrat Led Zeppelin zase o kus dál

Vydáno 14.09.2010 | autor: PR

Robert Plant dal před Led Zeppelin přednost své kapele Band of Joy. Právě teď vydávají album, na kterém interpretují skladby Los Lobos či The Kelly Brothers. Uvnitř najdete ochutnávku z alba.

Návrat Led Zeppelin zase o kus dál Návrat Led Zeppelin zase o kus dál

Robert Plant se naposledy zapsal do hudebních dějin albem Raising Sand, které vydal společně s Alison Krauss v roce 2007. Za tento počin získal dokonce šest prestižních ocenění Grammy. Na tento úspěch se pokusí navázat novým albem, které natočil se svojí znovu obnovenou kapelou Band Of Joy, která také dala celému albu jeho název – Band Of Joy.


Kapelu Band Of Joy, která odstartovala své velké turné již v červenci, tvoří kromě Roberta Planta dále i zpěvačka Patty Griffin, zpěvák a kytarista Buddy Miller, instrumentalista Darrell Scott, baskytarista Byron House a Marco Giovino. Tato sestava stála též u vzniku debutové desky Band Of Joy, která obsahuje velmi pestrou paletu písní. Z části se jedná o předělávky klasických hitů od Los Lobos nebo The Kelly Brothers, z té druhé to budou nové interpretace klasických anglických písní. Album je právě v prodeji.



zdroj: Universal
zavřít