Dymytry pokřtí album Neser!

Vydáno 15.09.2010 | autor: PR

Metalová kapela Dymytry pokřtí 30. září v pražském Lucerna Music Baru svoje nové album Neser!. Zároveň u této příležitosti koncertu a křtu CD bude pořízeno i DVD.

Dymytry pokřtí album Neser! Dymytry pokřtí album Neser!

Album Neser! bylo vydáno v první polovině července a první neoficiální křest proběhl na jednom z našich největších festivalů Masters of Rock ve Vizovicích. Tento festivalový křest se uskutečnil 15. července v rámci vystoupení kapely.

Oficiální křest však proběhne až nyní, a to konkrétně ve čtvrtek 30. září v Lucerna Music Baru v Praze. Fanoušci se samozřejmě mimo křtu mohou těšit i na koncert kapely, kde nebudou chybět právě nové skladby z křtěného CD.

 


Tato událost bude zároveň zaznamenávána i na DVD, kdo se však stane kmotrem CD zatím drží kapela v tajnosti.


Neser! obsahuje jedenáct metalových písní, které napsal převážně kytarista kapely Jirka „Dymo“ Urban mladší. O texty, se značnou mírou nadhledu a vtipu, se postaral zpěvák Honza „Protheus“ Macků. „Chtěli jsme všem ukázat, že i v našem žánru se dají dělat české texty, a také znovu naučit lidi chodit na tvrdou muziku,“ říká k tomuto tématu zpěvák kapely. 

 


Připomeňme, že začátkem června představila kapela singl z CD s názvem Dejte mi pít, jak jsme již psali. Zároveň nás v srpnu Dymytry reprezentovali i na největším metalovém festivalu v německém Wackenu, kam se dostali na základě výhry v národním kole soutěže.

Zdroj: Lenka Netušilová
zavřít