Jožo Ráž přiveze do Prahy Elán

Vydáno 17.09.2010 | autor: redakce

Elán zahraje 20. října ve vysočanské O2 Areně. Jako předkapela se představí The Tap Tap, se kterou dříve koncertovali David Koller, Dan Bárta či Matěj Ruppert.

Jožo Ráž přiveze do Prahy Elán Jožo Ráž přiveze do Prahy Elán

V pražské O2 Areně před jejich hodinu a půl dlouhým vystoupením zahraje česká skupina The Tap Tap. Kapela je složená ze studentů a absolventů škol pražského Jedličkova ústavu. Zakladatelem a kapelníkem skupiny je Šimon Ornest. „Kapela The Tap Tap nám byla sympatická hned od chvíle, co jsme se o ní dozvěděli. Je fantastické, co všechno tito mladí lidé dokázali a jak kvalitní muziku dělají. Už se na ně moc těšíme,“ říká Jožo Ráž, frontman skupiny Elán.


The Tap Tap
je projekt studentů se zdravotním postižením, kteří spolupracují a vystupují se známými osobnostmi české scény (David Koller, Dan Bárta, Matěj Ruppert, Laco Deczi, Helena Vondráčková, Ewa Farna, Zdeněk Svěrák, Kamil Střihavka, Ondřej Hejma). "Pozvání ke spolupráci na pražském koncertě Elánů v O2 areně si velmi vážíme. V Česku i na Slovensku není mnoho kapel, které naplní prostor pro 20 000 lidí. Všem divákům a posluchačům chceme ukázat, že žít umělecky a lidsky naplno je možné, i když se s vámi osud zrovna nemazlí," říká Šimon Ornest. The Tap Tap dokonce zahrají ve svých aranžích hit Elánu Smrtka na pražskom orloji.

 

Koncert skupiny Elán s předkapelou The Tap Tap začíná ve středu 20. října v pražské O2 Areně v 19:00.

zdroj: O2
zavřít