Největší hity Genesis symfonicky

Vydáno 18.09.2010 | autor: PR

Genesis, jedna z nejslavnějších kapel všech dob, která před třemi lety vystoupila před 20 000 diváky v Praze, se vrací - jako projekt Genesis Klassik: Ray Wilson & Berlin Symphony Ensemble.

Největší hity Genesis symfonicky Největší hity Genesis symfonicky

Genesis Klassik je projekt jednoho z bývalých členů této art rockové ikony Raye Wilsona. Je kombinací jeho úchvatného hlasu a nadčasové hudby Genesis, za doprovodu Berlínského symfonického ansámblu. Show zahrnuje kultovní singly Genesis z 80. a 90. let. Zavede diváky na do všech období skupiny (od dob Petera Gabriela, přes Phila Colinse až k Rayovi Wilsonovi).

 

 

 

Můžeme se těšit na hity jako I Can't Dance, Another Day in Paradise, Follow You, Follow Me, No Son of Mine, Carpet Crawlers, Land of Confusion, Not About Us, Jesus He Knows Me, Solsbury Hill (Peter Gabriel), Another Cup Of Coffee (Mike & The Mechanics), atd.

 


Ray Wilson


Narozen 8. září 1968, Dumfries, Skotsko. V roce 1997 vystřídal Phila Collinse na místě zpěváka Genesis. Písně Congo, Shipwrecked a Not About Us, psané právě v této době, se zapsaly do paměti hudebních příznivců

 

V roce 2003 vydal sólové album pod názvem Change. V následujícím roce přišel se skupinou Stiltskin s další studiovkou The Next Best Thing, která zahrnoval úspěšný singl Inside. V roce 2006 následovalo album s názvem Ona. S DJem a producentem Armin van Buurenem vytvořili remixy písní Another Day a Gypsy z alba Millionairhead. Oba remixy byly vydány na vlastních albech van Buurena a remix Another day byl také vydán jako singl.

Zdroj: Makroconcert Media
zavřít