Nový David Koller v listopadu

Vydáno 23.09.2010 | autor: PR

David Koller chystá na podzim vydání nové alba. Předchází mu letní singl Ty a já, který už jste mohli slyšet např. na prázdninové kompilaci REPORTU.

Nový David Koller v listopadu Nový David Koller v listopadu

Singl bude provázet jej videoklip v režii Martina Krejčího. Na vzniku alba se podílel uznávaný producent a dirigent Petr Kofroň, známý především posluchačsky atraktivním kombinováním vážné hudby s elektronickými prvky. 

 

 

Do studia David Koller pozval svého dlouholetého kamaráda, slovenského bubeníka Martina Valihoru a talentovaného kytaristu Michala Bugalu. Výsledkem spolupráce je právě singl Ty a já, kde Koller opět dokazuje, že umí hudbu dělat „jinak“, bez zaběhaných schémat a ustálených postupů. 

Celé album bude směsicí klasického rocku s elektro soundem s charakteristickými Kollerovskými texty a feelingem. I když sám David Koller říká, že na hodnocení vyznění desky je ještě brzy. „Prostě jako vždy jde o výběr písní, tentokrát za období čtyř let,“ konstatuje.

 


Dodejme, že nejen nové skladby, ale hlavně hity napříč celou kariérou předvede Koller 4. března v Plzni na vyhlášení cen Žebřík - v rámci exkluzivního projeku Best Of a za doprovodu nejdůležitějších spoluhráčů jeho kariéry!

Vše o novém albu se dočtete v obsáhlém rozhovoru REPORTU 11/10.  

www.davidkoller.cz.

Zdroj: 2media
zavřít