Chinaski trénují na velké turné

Vydáno 03.10.2010 | autor: PR

Chinaski mají za sebou generální zkoušku na podzimní turné. Vše proběhlo na výbornou, koncertní šňůra začíná 7. října v Liberci a jako host zahrají Eddie Stoilow.

Chinaski trénují na velké turné Chinaski trénují na velké turné

Byť je začátek podzimního t-music Chinaski tour poznamenán nečekaným úrazem Michala Malátného, vše běží podle plánu, kromě dvou přeložených koncertů (Pardubice na 27.10. a Ostrava na 18.10.). Koncertní kruh tak začal zkouškou v Pardubicích (27. 9.) a tady se také posledním koncertem uzavře (27.1 0.). Uplynulý víkend trénovali Chinaski v pardubické ČEZ Aréně. Generální zkouškou, na kterou měli přístup jen členové fanclubu, tak vyvrcholily veškeré několikaměsíční přípravy. Vše se odehrálo pod dohledem Simona Sidiho, který je autorem a má na starost veškerou vizuální produkci.


Návštěvníci koncertů se tak mohou těšit na doprovodnou show, která u nás ještě nebyla k vidění. Kromě světelné projekce bude Sidi používat i neobvyklé úhly nasvícení. Připravil a navrhl speciální pódium, ve kterém přímo z jeho středu budou lidé sledovat koncert z pohledu muzikantů. To podle jeho slov nemá ve světě obdoby. Chinaski ústy frontmana Michala Malátného vzkazují: „Dali jsme do přípravy všechno, v Pardubicích dopilovali poslední detaily, teď už jsme zvědaví, co tomu řeknete.“

Hostem t-music Chinaski tour bude skupina Eddie Stoilow.

07.10. LIBEREC - TIPSPORT ARÉNA
09.10. KARLOVY VARY - ARÉNA
12.10. BRNO - HALA VELKÁ VODOVÁ
14.10. PRAHA - TESLA ARÉNA
18.10. OSTRAVA - ČEZ ARÉNA (původně 30.9.)
27.10. PARDUBICE - ČEZ ARÉNA (původně 28.9.)

zdroj: Turner

Vše o Chinaski v REPORTU 9/10. Recenzi nového alba hledejte v REPORTu 10/10.
zavřít