Bryan Adams: všechny hity akusticky

Vydáno 03.10.2010 | autor: PR

Kanadský dřevorubec Bryan Adams o sobě dává vědět! V listopadu vydá živák, na kterém představí všechny zásadní skladby své kariéry v akustickém podání. Co ho k tomu vedlo?

Bryan Adams: všechny hity akusticky Bryan Adams: všechny hity akusticky

Toto turné započal již v roce 2008 a bylo takovým malým experimentem. Bryan se totiž na něj vydal úplně sám jen s kytarou. “Vlastně všechny moje hity vznikly stejně. Seděl jsem někde v nějaké místnosti s kytarou a zapisoval jsem si noty. Následně jsme skladby natočili s kapelou. Do projektu MTV Unplugged v roce 1996 jsem nikdy nedokázal vidět své písně v jiném světle a dokázat je i jinak podat publiku,“ uvedl k celému projektu sám hudebník, který na této desce opětovně potvrzuje svoje dlouholeté kvality.


Vydání desky Bare Bones ovlivnily i velmi pozitivní reakce na celé turné. Jak Bryan Adams uvedl, fanoušci se dožadovali záznamu z posledního turné, kdy zpěvák jezdil po celém světě jen za doprovodu kytary, klavíru a harmoniky. Do finálního výběru tracklistu zapojil fanoušky, kteří o svých oblíbených skladbách hlasovali na jeho internetových stránkách a přes jeho Twitter.


Deska nakonec přinese dvacet skladeb. Fanoušci se tak dočkají syrového a velmi osobního podání takových klasik, jak jsou hity Lets Make A Night To Remember, Please Forgive Me, Heaven, Only Thing That Looks Good On Me Is You, Cloud Number 9 a samozřejmě i (Everything I Do) I Do It For You. Dodejme, že Bryan Adams za dobu své kariéry stihl prodat více než 65 miliónů desek.

zdroj: Universal
zavřít