Acey Slade dnes atakuje Prahu

Vydáno 09.10.2010 | autor: PR

Dnešní magické datum 10. 10. 10 představí v České republice vůbec poprvé kapelu The Dark Party v čele s energickým ex-kytaristou skupiny Murderdolls Aceym Sladem.

Acey Slade dnes atakuje Prahu Acey Slade dnes atakuje Prahu

Kapela tak učiní v české metropoli příjemnou tečku za téměř měsíčním evropským turné The Reptile House Tour 2010, které celkově čítá patnáct koncertů na britských ostrovech, dva v Německu a jedinou show v České republice.

 


Acey Slade pro své fanoušky na aktuálním turné připravil také originální dárek. Každý, kdo si na kterékoli z koncertních zastávek pořídí cokoli na merchandise stánku, dostane kód, který mu umožní zdarma si stáhnout EP After Party. Na něm najde tři coververze známých songů, jeden remix, jednu live verzi písně a jednu zbrusu novou skladbu z repertoáru Aceyho Slada & The Dark Party.

Akce v pražském Matrixu přinese ještě jedno poprvé, a tím bude vystoupení německé gothic rockové kapely Lord of the Lost. Sedmičlenná parta z Hamburku vydala začátkem letošního roku debutové album Fear, které je plné promyšlených chytlavých skladeb, jimž vévodí barevný hlas zpěváka, kytaristy a producenta Chrise Harmse.

 


Sestavu doplní česká rock/metalová kapela Venefica. Celý večírek otevře kytarista Jackie Cash s akustickým vystoupením plným známých rockových songů.


Vstupenky jsou v předprodeji k mání za příznivou cenu Kč 150,- v gothic-rockovém obchodě Nosferatu. Na místě vyjdou na Kč 190,-.

Zdroj: Iva Boková/Basinfirefest
zavřít