Best Of David Koller na Žebříku 2010

Vydáno 13.10.2010 | autor: redakce

Už podevatenácté se bude rozhodovat o nejvýznamenějších hudebních osobnostech a počinech uplynulého roku. Anketa Žebřík 2010 odstartuje 1. ledna. Na slavnostním vyhlášení vystoupí David Koller, Sunshine, Wohnout či Xindl X.

Best Of David Koller na Žebříku 2010 Best Of David Koller na Žebříku 2010

Libovolným hlasováním formou SMS v deseti vyhlášených kategoriích vzejdou v únoru nominace s pěti nejžhavějšími kandidáty. Žebříkovský den D připadá na pátek 4. března 2011, kdy bude v plzeňském DK Inwest udíleno celkem 28 cen. „Také tentokrát Žebřík vyvrcholí předáním speciální ceny, kterou v minulosti získali např. Glenn Hughes, Ashley Slater, Michal Pavlíček nebo Dan Bárta,“ oznamuje ředitel hudebních cen Jarda Hudec. Bezmála šestihodinovou show vás provedou Tomáš Hanák a Klára Vytisková.

Lahůdkou koncertního programu bude exkluzivní projekt Best Of David Koller - s největšími hity Lucie, Pusy, Kollerbandu a sólové dráhy, a to za účasti mnohých spoluhráčů Kollerovy bohaté kariéry. Originální představení s mnoha hosty chystají také Xindl X, Sunshine, Wohnout a další. Záznam ceremonie uvidíte 14. března na ČT1. Informace o hlasování, slavnostním vyhlášení a historii této prestižní ankety sledujte na www.anketazebrik.cz a na facebooku.


Připomeňme, že mezi oceněnými na minulém ročníku byli Aneta Langerová, Martin Chodúr, UDG, Nightwork, Toxique, Vypsaná fixa, Dan Bárta s Illustratosphere i s J.A.R., Chinaski, Kryštof, Monkey Business, Airfare či Mandrage. Hudební ceny odstartují v lednu a vyvrcholí 4. března v režii Tomáše Hanáka

zdroj: REPORT

mp
zavřít