Charlie Straight na prvním turné

Vydáno 14.10.2010 | autor: redakce

Koncertem v Bratislavě odstartovali Charlie Straight podzimní klubové turné. Koncertní šňůra třinecké indie rockové formace bude mít čtrnáct zastávek.

Charlie Straight na prvním turné Charlie Straight na prvním turné

Na Facebooku máme přes 13 000 fanoušků a je to naše první samostatné turné. Těším se na každý koncert, protože se pokaždé ocitám ve zvláštním paralelním světě, který mě baví,“ říká Albert Černý, zpěvák a frontman Charlie Straight. Diváci naživo uslyší nejen písně z úspěšného debutového alba She's a Good Swimmer, ale i písně nové, které skupina připravila po skončení letní festivalové sezóny. Fanoušci se mohou těšit i na energickou, temperamentní show a několik překvapení. „Chystáme něco, co si každý z koncertu Charlie Straight může odnést domů...,“ prozradil Albert Černý.

Na všech koncertech na Slovensku a na vybraných koncertech v ČR (Ždár nad Sázavou, Ostrava, Olomouc) s Charlie Straight vystoupí naděje slovenské alternativní scény, kapela Lavagance. „Lavagance mi připomínají Kasabian a musím říct, že ve srovnání s námi je to o něco větší nářez. Prostě víc Muse než Coldplay, což beru,“ popsal zpěvák Charlie Straight Albert Černý.


Charlie Straight NEWTON College tour 2010_plakat

Mimo Česka a Slovenska vystoupí kapela také v německém Bavorsku, kde ji od 23. do 30. listopadu čekají koncerty v mnichovských klubech Hard Rock Café a Backstage či koncert na univerzitě Bundeswehru. Charlie Straight také aktuálně figurují v nominacích na hudební ceny Óčka 2010 a jsou mezi pěticí interpretů nominovaných na MTV Europe Music Awards v kategorii Best Czech & Slovak Act. Nejnovější třetí singl Upside Down je od 7. října v hitparádách T-Music Chart a satelitní hudební televize Musiq1.TV.

Charlie Straight NEWTON College tour 2010
6.10. (st) / Bratislava / Klub Loft
15.10. (pá) / Jihlava / Zámek v Polné u Jihlavy
19.10. (út) / Brno / Metro Music Bar 20.10. (st) / Zlín / Golem Gambrinus Club
5.11. (pá) / Žďár nad Sázavou / Kulturní dům
13.11. (so) / Hradec Králové / Rockový klub U Cikána
16.11. (út) / Krnov / Kofola Music Club
24.11. (st) / Ostrava / Garageclub 26.11. (pá) / Vsetín / Klub 3 Opice
30.11. (út) / Praha / Palác Akropolis
4.12. (po) / Litomyšl / Music Club Kotelna

dm

zavřít