Michal Horáček hledá talenty

Vydáno 15.10.2010 | autor: Jana Kománková

Michal Horáček dále rozvíjí myšlenku alba Ohrožený druh, které objevilo neznámé zpěvačky. Tentokrát hledá především nové spolupracovníky z řad skladatelů. Může to být příležitost právě pro vás.

Michal Horáček hledá talenty Michal Horáček hledá talenty

Textař postupně píše villonské balady s tématem kalendářního roku (aktuální vývoj můžete sledovat na www.kudykam.net). A vyzývá autory – jakékoli – aby je zhudebňovali. Příležitost oslovit široké publikum tak dostávají – a ještě zhruba další rok budou dostávat - i dosud neznámí muzikanti.

„Projekt už běží dva roky, ale nového je pořád dost. Z původně nabízených 12 balad je dnes 55, počet zhudebnění dosáhl sedmi stovek. Kompozice posílají i lidé z Rakouska, Spojených států, Slovenska a Francie,“ řekl nám Michal Horáček.
„ Jde jen o to, aby se někdo některou z balad inspiroval, složil k ní hudbu a nazpíval demosnímek. Výběr je jen na mém subjektivním posouzení. Žánr neurčuji, může to být šanzon, ale i folk, jazz, rap nebo třeba operní árie. Podstatné je jen to, aby to atmosféru a smysl balady uměleckými prostředky rozvíjelo.“

Bližší informace o projektu, texty a formulář pro odeslání nahrávky najdete na adrese http://www.kudykam.net/?s1=prilezitost
zavřít