Michal Prokop slaví koncertem

Vydáno 15.10.2010 | autor: PR

Zpěvák Michal Prokop oslavil 64. narozeniny letos v srpnu, ale koncert k té příležitosti chystá v prosinci. Narozeniny oslaví v rámci vánočního koncertu, který se po 4 letech výjimečně uskuteční opět ve velkém sále pražské Lucerny

Michal Prokop slaví koncertem Michal Prokop slaví koncertem

Název koncertu „Už mi bylo šedesát a čtyři...“ je inspirován textem Pavla Šruta z jedné ze skladeb comebackového alba Poprvé Naposledy s názvem 64. Na koncert, který se uskuteční 13. prosince, pozval Michal Prokop svou kapelu Framus Five a celou řadu hostů. Vstupenky jsou již nyní k dostání v předprodejních sítích Ticketpro.

 


K dalšímu návratu s vánočním koncertem do mekky československého rocku velkého sálu pražské Lucerny vedly Michala Prokopa i organizátory dva hlavní důvody: letošní Prokopovy narozeniny a kapacita sálu. Michal Prokop letos oslavil 64. narozeniny. I když byly nekulaté, mají symbolickou číslici v pořadí. Odkazuje na ní Šrutův text písně 64 z comebackového alba Poprvé Naposledy.

„Věřím, že to nebude obyčejný mejdan samej fór, ale že dokážeme dát pro naše příznivce opět dohromady neopakovatelný koncertní program. Už na něm pracujeme a přizvali jsme ke spolupráci celou řadu hostů“, vysvětluje Michal Prokop, co je možné očekávat od koncertu.

 


Podle organizátorů byla jedním z hlavních důvodů pro výběr Lucerny kapacita jejího velkého sálu. „Koncerty Michala navštěvují lidé napříč generacemi a ti starší uvítají vstupenky na místa k sezení, kterých Lucerna poskytuje dostatek“, vysvětluje organizátor akce David Gaydečka.

Koncert Michala Prokopa s Framus Five a hosty se uskuteční v pondělí 13.12. ve velkém sále pražské Lucerny. Vstupenky jsou od tohoto týdne k dostání v síti Ticketpro.

Zdroj: David Gaydečka
zavřít