Laura a její tygři v původní sestavě

Vydáno 18.10.2010 | autor: PR

Laura a její tygři oslaví ve čtvrtek 21. října v pražském KC Vltavská čtvrtstoletí své existence. Kapela vystoupí s původními členy, šestnáctičlennou sestavou a Tam Tam Orchestra.

Laura a její tygři v původní sestavě Laura a její tygři v původní sestavě

Na úvod večera vystoupí kompletní původní sestava, například s Janou Amrichovou, Martinem Poštou, Jiřím Ryvolou nebo Milošem Vacíkem ve vzpomínkovém bloku Žár trvá. „Praha je po žatecké Dočesné druhým a posledním místem, kde nejen pamětníci uvidí a uslyší Lauru, jak hrála v dobách svého strmého vzestupu v druhé polovině osmdesátých let,“ říká Karel Šůcha, kapelník a zakladatel. V druhé části koncertu představí Laura a její tygři pražským divákům nový projekt Big Bang! v obsazení: Lenka Nová, čtyři saxofony, tři trumpety, tři trombony, dvě kytary, baskytara, bicí a percussion.


Pořad měl premiéru právě na žatecké Dočesné a setkal se s nadšeným přijetím publika,“ doplňuje Karel Šůcha. Na závěr všichni účinkující a další host, Tam Tam Orchestra, zahrají proslavenou sambu batucadu, kterou společně připravili pro vystoupení na Českém národním dnu na EXPO 2010 v Šanghaji.



zdroj: ArtsMarketing.CZ

mp
zavřít