Jamiroquai: pět let čekání je u konce

Vydáno 29.10.2010 | autor: redakce

Britští Jamiroquai, v jejichž čele stojí zpěvák Jay Kay, vydají již v pondělí 1. listopadu desku Rock Dust Light Star. Půjde o nový materiál po více než pěti letech.

Jamiroquai: pět let čekání je u konce Jamiroquai: pět let čekání je u konce

V pořadí sedmé studiové album kapely Jamiroquai bylo natočené celé s živými nástroji a kapela použila jen naprosté minimum počítačových efektů. “Všechno na této desce je natočeno živě. Je to opravdová nahrávka kapely. Poslední album bylo sice fantastické, ale jako celek znělo hodně sterilně. Tentokrát jsme na desce chtěli zachytit atmosféru našich živých koncertů,“ uvádí ke vzniku nové desky Jay Kay.


Album Rock Dust Light Star se do obchodů dostává hned ve dvou formátech. Standartní jednodisková verze přináší dvanáct písní, deluxe edition bude obsahovat disky dva. Bonusy budou tvořit remixy aktuálních singlů Blue Skies a White Knuckle Ride, dva další nové songy s názvy Angeline a Hang It Over, akustická podoba titulní skladby All Good In The Hood a živá verze titulní písně Rock Dust Light Star, která byla zaznamenána na festivalu Paléo ve švýcarském městě Nyon.



Připomeňme, že Jamiroquai za více než osmnáct let svého působení prodali po světě přes 25 miliónů desek, zabodovali více než dvaceti hity a doposud vydali šest řadových alb a jednu výběrovou kompilaci.

zdroj: Universal

mp

Recenzi alba přinese REPORT 11/10, který vychází 1. listopadu.
zavřít