Cheryl Cole pod vánoční stromek

Vydáno 03.11.2010 | autor: PR

1.11. vydala britská zpěvačka Cheryl Cole 2. řadovou desku Messy Little Raindrops. Produkovali ji Ryan Tedder z OneRepublic či Starsmith, který produkuje i desky Kylie Minogue

Cheryl Cole pod vánoční stromek Cheryl Cole pod vánoční stromek

Cheryl začala na novém albu pracovat již na jaře, kdy pro něj napsala první písně společně s Ryanem Tedderem z kapely OneRepublic.

 


V průběhu léta pak došlo na samotné natáčení, kdy k osvědčenému týmu ve studiu, které bylo i u zrodu jejího nádherného debutu 3 Words, přibyli dva další producenti.

Tím prvním je Starsmith, kterého můžeme znát například z produkce desek Ellie Goulding nebo Kylie Minogue. Druhým pak je JR Rotem, který má na svém kontě například úspěšné produkce pro zpěvačku Rihannu.

Album samotné obsahuje dvanáct nových písní, v několika případech se jedná opět o kolaborace s jinými umělci. Britský rapper Dizzee Rascal bude ke slyšení v písni Everybody Everyone, Travis McCoy z Gym Class Hereos pro změnu přispěl svým vokálem do skladby Yeah Yeah.

 

 

Prvním singlem z nové desky zpěvačky Cheryl Cole je ale hitová píseň Promise This.

 

Singl si fanoušci mohli koupit od 21. října, česká rádia píseň představila již počátkem tohoto měsíce. I přesto, že má Cheryl mnoho závazků jakožto porotkyně v britské mutaci reality show X Factor, slíbila do Vánoc uvedení ještě jednoho singlu. Mělo by jít asi o nejkrásnější baladu z nové desky s názvem The Flood, ke které bude Cheryl již za pár dnů natáčet i video...

Zdroj: Universal Music
zavřít