Roxette zahrají příští rok v Praze

Vydáno 04.11.2010 | autor: redakce

Roxette vyjedou v příštím roce na světové turné. Série koncertů odstartuje 1. března v ruské Kazani, v Praze se duo Marie Fredriksson a Per Gessle zastaví 5. června.

Roxette zahrají příští rok v Praze Roxette zahrají příští rok v Praze

Roxette prodali po celém světě více jak 75 milionů alb a skladby Listen To Your Heart a It Must Have Been Love byly odehrány jen v amerických rádiích více než 4 milionkrát. Po dobu čtyř let kapela nikdy neopustila Billboard Hot 100 chart, to vše během 90. let. „Kdybyste se mě někdo zeptal před pár lety, zda bude někdy v budoucnu turné Roxette, asi bych velmi rychle řekl: Ne,“ říká zpěvák, kytarista a skladatel Per Gessle.


S vědomím, co všechno Marie (Fredriksson) musela podstoupit v rámci léčby těžké nemoci, to není jen neuvěřitelné, ale zdá se mi to téměř magické. Bude to báječné potkat opět všechny naše fanoušky na planetě Zemi,“ dodává Gessle. „Od roku 2002 jsem doufala, že se ještě na koncertní podia vrátím. Je to pro mě neuvěřitelně šťastný okamžik, když vím, že znovu potěšíme naše fanoušky na celém světě,“ říká Marie.



Roxette koncertovali po Evropě naposledy v roce 2001, nicméně poslední světové turné se konalo v letech 1994-95 v rámci propagace alba Crash! Boom! Bang!.

zdroj: Live Nation

mp
zavřít