Horkýže slíže: píseň pro reality show

Vydáno 09.11.2010 | autor: PR

Kuko z Horkýže slíže nazpíval skladbu pro slovenskou verzi reality show Farmár hľadá ženu. Vydá ji také společně s dalšími pěti songy na CD.

Horkýže slíže: píseň pro reality show Horkýže slíže: píseň pro reality show

V pátek 29. října na Slovensku odstartovala na TV JOJ reality show Farmár hľadá ženu. Ústřední píseň se mezitím stačila stát hitem na YouTube. Autory ulítlé dechovky jsou Peter Kuko Hrivňák z Horkýže slíže a Peter Sanchez Saniga. Bláznivou "farmár-dance-balkán-disko" písničku bude možné od 15. listopadu zakoupit i na CD nosiči! “Televízia JOJ oslovila viacero hudobníkov s požiadavkou na soundtrack k pripravovanej šou Farmár hľadá ženu. Sme radi, že si vybrali našu skladbu,” vysvětlil lídr Horkýže slíže a autor textu písničky Kuko.


Nicméně díky tomuto úletu vzniklo hned několik nových skladeb, které dvojice vydá pod společným uměleckým jménem Kuko Sanchez. “Zvažovali sme, či vydáme pesničku Farmár ako singel alebo k nemu pridáme ešte zopár pesničiek. Rozhodli sme sa pre druhú variantu,” dodal Kuko. Nahrávalo se od půlky října ve studiu Exponent v Hlohovci. Nové CD bude kromě písně Farmár hľadá ženu obsahovat dalších pět skladeb.



zdroj: Etain

mp
zavřít