Jana Kirschner a Tomáš Klus na turné

Vydáno 10.11.2010 | autor: PR

Jana Kirschner, několikanásobná slovenská Slavice, držitelka mnoha Aurelů, a Tomáš Klus, zpěvák roku 2009, mají před sebou společné turné po České republice.

Jana Kirschner a Tomáš Klus na turné Jana Kirschner a Tomáš Klus na turné

Na předvánoční čas 2010 fanoušky čeká hudební zážitek v podobě deseti vystoupení slovenské zpěvačky Jany Kirschner, několikanásobné slovenské Slavice, držitelky mnoha Aurelů (v kategorii zpěvačka a album roku), ale hlavně bezkonkurenční zpěvačky, která se směle může řadit do evropské špičky.

 

V posledních letech žila převážně v Londýně, kde pracovala na své desce Shine. Do Čech a na Slovensko se vrátila s písní Pokoj v duši, která se stala jednou z nejhranějších písní na rádiích v obou zemích.

 

V srpnu 2009 se představila Jana Kirschner pražskému publiku v beznadějně vyprodaném Lucerna Music Baru. Zde jako host vystoupil talentovaný písničkář Tomáš Klus, dnes čerstvý držitel ceny Anděl v kategorii zpěvák roku za rok 2009. Společné vystoupení se oběma protagonistům líbilo natolik, že se rozhodli je zopakovat během společného turné v listopadu 2010.

 

Před létem vydala Jana nové album Krajina rovina, které je na naše poměry ojedinělé, což lze soudit i z nadšených recenzí hudebních kritiků. Podzimní turné tak přinese nejen Janiny osvědčené hity, ale i ukázky z této čerstvé novinky.


Termíny tour:

22. 11. - KARLOVY VARY - TERMÁL
23. 11. - PLZEŇ - ŠEŘÍKOVKA
24. 11. - ČESKÉ BUDĚJOVICE - METROPOL
25. 11. - LIBEREC - LIDOVÉ SADY
26. 11. - BRNO - SEMILASSO
29. 11. - ZLÍN - KINO - VELKÝ SÁL
30. 11. - HRADEC KRÁLOVÉ - ALDIS
04. 12. - PRAHA - LUCERNA
02. 12. - OSTRAVA - DŮM KULTURY
06. 12. - OLOMOUC - KD SIDIA

Zdroj: Sony Music

mh
zavřít