MIG 21 pokračují v turné

Vydáno 12.11.2010 | autor: PR

Stačí zanotovat Máma se vrací a každý už ví, že je to poslední a nejnovější píseň skupiny MIG 21, která dala i název jejich aktuálnímu podzimnímu turné.

MIG 21 pokračují v turné MIG 21 pokračují v turné

Do rodné vlasti se právě vrátili všichni členové MIG 21, aby navázali na úspěšnou část jeho americké části US Invasion Tour. To skončilo v neděli 31.10. v San Francisku v klubu Cafe Du Nord. Domů se však nesmírně těšili, aby se pochlubili obrovským úspěchem hitu Máma se vrací: „Různá nadmořská výška, atmosférické i technické podmínky semkly členy souboru a ten pak interpretoval svůj repertoár tak dokonale, že i nová píseň, která je jinak v USA vožením dříví do lesa, zářila napříč novým kontinentem jako Halleyova kometa,“ dodávají k vlastnímu úspěchu za oceánem.

 


Závěrečná část podzimního klubového turné začíná 4.12.v Kadani v KZ Orfeum a úplně poslední bude koncert 18.12. v Plzni v Buena Vista Clubu. Nevynechají ani tradiční vánoční koncerty v pražském Lucerna Music Baru – 8. a 9. prosince – kde se bude opět nadělovat.

 


Hlavní a nosnou myšlenkou celého turné je oslava mateřství. Všechny nastávající maminky jsou více než vítány! Skupina v čele s Jiřím Macháčkem ještě k aktuálnímu klubovému turné MIG 21 Máma se vrací dodává: „Gravidita vítána,v případě potřeby zajistíme... a koně mají vstup zdarma“!

Nenechte si ujít vidět novou cowboyskou image skupiny MIG 21 z Prahy pět Smíchova. Chlapci nezapomněli ani na kaktusy i sombrera a klobouky a nezapomenou určitě ani na další hity jako Snadné je žít, Slepic pírka, Venkovan kluk, Na zotavenou atd.

 


Termín turné:

04. 12. - Kadaň, KZ Orfeum
08. 12. - Praha, Lucerna Music Bar
09. 12. - Praha, Lucerna Music Bar
18. 12. - Plzeň, Buena Vista

Více informací na www.mig21.cz.

Zdroj: Turner, foto Marek Bogáč

mh
zavřít