Red Bull Music Academy v Praze

Vydáno 17.11.2010 | autor: PR

Ve čtvrtek 9. prosince proběhne v pražské MeetFactory informační meeting a následně i večírek spojený s Red Bull Music Academy. Zahrají Matt Black z Coldcut, Dorian Concept či dBridge.

Red Bull Music Academy v Praze Red Bull Music Academy v Praze

Jak správně vyplnit přihlášku a dostat se tak do Tokia? Jak přecházet most mezi DJingem a beatmakingem? Bridge si budeš moci vyzkoušet s Jeffem Milliganem z Abletonu a zkušenosti z akademie probrat s bývalým českým účastníkem Brooklynem (Juanita Juarez) a producentem dBridgem. Výukový workshop proběhne dále pod taktovkou Deccart, který povedou Alexandr Vaněk (Monoque Live, Relogical rec.) a Roman Procházka (Cuffia, electronroll.com). Infosession se vstupem zdarma, která začne v 18hod, pak plynule přejde do první české Red Bull Music Academy Club Night.


Ve spolupráci s celoevropskou putovní kampaní Energy Union na ní zahrají od 21hod exkluzivní hosté jako Matt Black z Coldcut, Dorian Concept, dBridge neboli Darren White a další. Vizuální doprovod po celý večer zajistí rakouští 4youreye VJs. Vstupné na tuto druhou část bude od 100,-Kč v předprodeji do 200,- na místě. Red Bull Music Academy je vysněný workshop pro hudebníky, producenty, DJs či MCs bez omezení žánru a profesionality. V roce 2011 proběhne v Tokiu! Jednou za rok je na základě přihlášek z různých koutů světa vybráno 60 talentovaných lidí do dvou 14denních workshopů.

zdroj: Barometr.net

mp
zavřít