O trochu víc se Sunflower Caravan

Vydáno 18.11.2010 | autor: PR

V úterý 23. listopadu 2010 pokřtí Sunflower Caravan v Paláci Akropolis svou desku A Little Bit More.  Během večera zazní nové, zpívané songy z desky a k tomu něco navíc, přesně v duchu názvu nového CD.

O trochu víc se Sunflower Caravan O trochu víc se Sunflower Caravan

Kapela říká: „Kdo si poslechne naši novou desku, zjistí, že jsme to pořád my, ale jsme o kousek dál. Nejvýraznějším posunem oproti minulým nahrávkám je Andyho zpěv, který používáme víceméně jako další nástroj. Celkově jsme tomu dali o trochu víc, a proto se taky deska jmenuje A Little Bit More.“ Sunflower Caravan za sebou mají celou řadu výrazných momentů, nejnověji vítězství v soutěži Český tučňák v kategorii Mladá hudba nebo hraní ve vyprodaném velkém sále Lucerny v Praze před legendárními Collegium Musicum.


Už 23. listopadu fanoušci mít možnost poslechnout si posun Sunflower Caravan od instrumentálek k hitům se zpěvem. Ve 20 hodin začne kapela svůj speciální set, bez předkapely, aby mohla fanouškům zahrát plnohodnotný koncert. Pozici váženého hosta zaujme Justin Lavash, který pomáhal kapele s texty na novou desku a který spolu s triem zahraje několik skladeb. Show dotvoří extra video projection od VJ Martina.  Během večera bude navíc rozdáno několik nových desek, deska bude ke koupi za exkluzivní cenu 150,- Kč, nový merchendise za speciální ceny a po koncertě pokračuje after party s DJ Mardošou (Tata Bojs).
 


DM
zavřít