Michael Foret a Toneless v kostele

Vydáno 19.11.2010 | autor: PR

Vánoce pomalu klepou na dveře a není divu, že se chystá i spousta tématických akcí. Pokud zrovna neholdujete učitelským sborům na adventních besídkách, máte možnost 15. 12. zavítat do prostor klubu Kostel v Praze.

Michael Foret a Toneless v kostele Michael Foret a Toneless v kostele

V prostorách kolem oltáře se 15. prosince od půl osmé večer uskuteční vánoční koncert XMAS KOSTEL LIVE zpěváka a skladatele Michaela Foreta s kapelou, kapely Toneless a bývalého člena Fake Tapes Adama Piafa s vlastním projektem.
 

 
"Byl to náš společný nápad, uspořádat koncert s touhle tématikou nejen pro naše fanoušky, se kterými chceme oslavit Vánoce poněkud zvláštní formou, ale i proto že tu bude spousta mladých turistů z jiných zemí, kteří si budou třeba chtít po svařáku a trdelníku poslechnout i nějakou českou muziku a zkusit český pivo. Proto i klub Kostel, který leží pár minut od Staroměstského náměstí a kde je super atmosféra. Zakončíme tak společně rok 2010 a já tak trochu zakončím i jednu svoji hudební éru, neboť to bude můj poslední koncert s kapelou před uzavřením se do studia. Od ledna budu točit nové album, které vyjde na jaře, a tak nebudu mít na koncertování čas ani náladu,“ uzavírá Michael Foret.



DM
zavřít