David Koller podepisoval CD Teď a tady

Vydáno 25.11.2010 | autor: PR

Nové album Davida Kollera Teď a tady je od tohoto týdne v prodeji v hudebních obchodech po celé republice. Každý disk zpěvák vlastnoručně podepsal.

David Koller podepisoval CD Teď a tady David Koller podepisoval CD Teď a tady

Novinka z aktuální produkce jednoho z našich nejpopulárnějších zpěváků a hudebníků se tak zároveň stává zajímavým sběratelským kouskem. „Příští nahrávku už pravděpodobně nevydám na nosiči, tak chci, aby tahle byla pro všechny fanoušky exkluzivní a je limitovaná pouze fyzickými možnostmi mojí pravé ruky...," dodává David Koller.
 

Spolu se svou kapelou vybral také pilotní singl - písnička Teď a tady bude v nejbližších dnech nasazena v českých a slovenských rádiích. První singl - Ty a já – v éteru rotuje už od října.
 
V těchto dnech David Koller absolvuje řadu promo aktivit k nové desce, která je od úterý 9. listopadu také ke stažení na hudebním portálu i-legálně.cz.
 
Album Teď a tady se natáčelo od března do října letošního roku, vydává jej David Koller na značce COX, o uvedení na trh se stará Championship Music. Na finální zvukové podobě pracoval Ecson Waldes ve studiu Biotech v září a říjnu 2010.


 
Deska obsahuje devět skladeb (Začnu s tebou, Ty a já, Teď a tady, Prázdný místa, Nech to být, Chlapcům hoří oči, Extaze, Best of ty a já, Zhasněte lampiony) od autorů: David Koller, Petr Kofroň, Márdi, Michal Pelant, Lenka Nová, Oskar Petr, Ivan Král, Miroslav Kuželka, Jasmína Šťastná a Lukáš Pavlásek.
Hraje David Koller Band ve složení: David Koller (drums, guitar, percussion, synthesizer, vocal), Michal Pelant (guitars, vocal), Marek Minárik (bass), Michal Nejtek (keyboards). Hosté: Martin Valihora (drums), Adam Koller (percussion), Petr Kofroň (sampler, harmonium), Petr Kaláb (drums and keyboards programming), Vítězslav Halška (percussion), Michal Bugala (guitar), Vláďa Pecha (drums programming).
 

 
Zdroj: 2media.cz

DM
zavřít