Kam na Silvestra 2010?

Vydáno 04.12.2010 | autor: redakce

Všude dobře, tak co doma? Natož o Silvestru! Jako každý rok jsme pro vás i letos připravili průvodce po novoročních mejdanech po celé České republice.

Kam na Silvestra 2010? Kam na Silvestra 2010?

PALÁC AKROPOLIS, PRAHA
Když slavit Silvestra, tak ať to má šťávu! Žižkovský Akropolis si na poslední den roku 2010 připravil opravdovou divočinu. Živě zahrají Fast Food Orchestra. Do rána vás budou bavit House Of Samba a DJs Trafik, Friky, Robot, Jorgos. Divadelní bar rozláme parta Breakbeat.cz. DJs Saku, Kaplick, Brada a Voita. www.palacakropolis.cz


ROXY, PRAHA

Roxy ponechá hudební produkci 31. prosince na setu DJs jako Tráva, Roman Rai, Chris Sadler, Im Cyber, Ghonzales, Loutka. Těšte se na originální dekoraci a tajemnou atmosféru. Silvestrovská akce totiž nese název ROXY HORROR PICTURE SHOW MAD BAD FUN NYE 2010!    
www.roxy.cz

ROCK CAFÉ, PRAHA

V „rokáči“ proběhne večírek pod taktovkou kapely The Radio$tars a dojde i na party set, ve kterém se to bude hudebními styly jen hemžit (funky, ska, reggae, latino, rock, pop, dance, hc, punk, punkrock). Rock Café se na Silvestra otevře již v 18:00.
www.rockcafe.cz

 The Radio$tars


LUCERNA MUSIC BAR, PRAHA

Music Bar patří tradičně oldies pařbám, které již několik let šéfuje Jirka Neumann. Hrát se budou hity, které prověřil zub času a které zná snad každý! Součástí je i velká videoprojekce.
lucerna.musicbar.cz


STYX CLUB, PRAHA

Oslavy Nového roku se dají prožít i nevšedně. Přesvědčit se o tom můžete na mejdanu v pražském Styxu. Máte-li rádi bolest, tetování, piercingy a fetiš, budiž vám peklo otevřené. Hrát a konat zlo budou HELL Djs.
www.clubstyx.cz


FLÉDA, BRNO

Brněnský klub Fléda letos sází na oslavy pod taktovkou elektronické muziky a organizátoři si na silvestrovský rejd pozvali pořádnou bandu šikovných DJs. Zahrají Aquasky (UK), Orbith, Jerry, Manack, Sayko, Javas, X.Morph, Holder, Kotlyk, Marcco, Yak, Hrr.nec a Philee.
www.fleda.cz

Artento Divini


STARÁ PEKÁRNA, BRNO

Holduje-li vaše hudební duše „něčemu“ tradičnímu, rozhodně to najde ve Staré pekárně. Za mixážním pultem bude totiž DJ Olaf roztáčet vinyly v rytmu rocku, soulu a funky!
www.starapekarna.cz


BOŽÁK, TEPLICE

Teplický klub již pošesté ovládne duo Jenda Šutr & Franta Rámus, jejichž hudební srdce tepe do rytmu electro-rave. Silvestrovské večírky v Božáku patří mezi „kultovní“, a snad i proto se paří téměř až do oběda.
www.bozak.cz 


FABRIC, OSTRAVA

Oslavy Nového roku budou letos ve Fabricu pod taktovkou mezinárodní hvězdy trance music. Do Ostravy totiž zavítá holandský DJ Artento Divini. Sekundovat mu budou Martin Gredner, RobiQ a George Crusher.
www.fabric.cz

mp


zavřít