Avril Lavigne se inspiruje u Pink

Vydáno 13.12.2010 | autor: redakce

Čtvrté album Avril Lavigne vyjde 7. března 2011. Desku produkuje Max Martin, stojící za úspěchem Katy Perry, Pink, Kelly Clarkson či Britney Spears.

Avril Lavigne se inspiruje u Pink Avril Lavigne se inspiruje u Pink

První singl What the Hell zazpívá Avril poprvé na Silvestra během televizní show. Avril Lavigne na albu pracovala s osvědčenými dlouholetými spolupracovníky, jako je Deryck Whibley, Evan Taubenfeld, Butch Walker a zejména se skladatelem a producentem Maxem Martinem (Katy Perry, Pink, Kelly Clarkson, Britney Spears). Mezi veselejší skladby na albu patří pilotní What the Hell, nespoutaná oslava radosti a svobody, a Stop Standing There, inspirovaná dívčími spolky z počátku 50. let.


Mimo zdi nahrávacích studií je Avril Lavigne úspěšnou podnikatelkou, která navrhuje a řídí svou značku lifestylového oblečení Abbey Dawn, která se stačila celosvětově proslavit a začátkem tohoto měsíce zamíří do obchodů ve více než 50 zemích světa. Lavigne nedávno představila i svůj druhý parfém Forbidden Rose, který následoval po úspěšném Black Star, a v roce 2011 bude na trh uveden i její třetí parfém.



Letos v září pak Avril Lavigne založila vlastní charitativní společnost The Avril Lavigne Foundation. Ta ve spojení s dalšími významnými charitativními společnostmi navrhuje a realizuje různé programy a osvětové akce zaměřené na pomoc dětem a mladým lidem, kteří musí žít s vážnými onemocněními či handicapy.

zdroj: Sony Music

mp
zavřít