Atari Terror mají píseň o plodnosti

Vydáno 17.12.2010 | autor: PR

Atari Terror a Hentai Corporation vydávají skladbu No More Love (Save Hentari), která předznamenává společný koncert 22. prosince v Lucerna Music Baru. Ten nese podtitul Velikonoční oslavy plodnosti.

Atari Terror mají píseň o plodnosti Atari Terror mají píseň o plodnosti

Ve středu 22. prosince vpadne do pražského Lucerna Music Baru poměrně netradičně pojatá akce s názvem Velikonoční oslavy plodnosti. „Vánočních oslav jsou všude tuny, Velikonoce v prosinci jsou metal!. Mimo jiné můžete čekat sexy „Hentari“ dívky roznášející plody lásky a jiné ambrozie. V jednání je pro spanilé pohlaví i urostlý „Hentari“ boy," tvrdí Atari Terror.


Show je od počátku podpořena společnou skladbou a klipem, který natočil kytarista Atari Terror Jakub Vlachynský. Na nahrávce No More Love (Save Hentari) se také podílel zvukový mistr Tomáš Koula alias Koulič, mimo jiné kytarista z projektu Niceland. Společná skladba samozřejmě zazní i na koncertu v Lucerna Music baru.



Bylo až neuvěřitelný, jak lehce se nám dohromady spolupracovalo. Vše šlo jako po másle, a to nejen ve zkušebně při tvorbě songu, ale i při natáčení ve studiu a postprodukčních pracích. Všeho všudy stačily dvě zkoušky a pár hodin ve studiu,“ pochvaluje si společný „miniprojekt“ Salma, kytarista Atari Terror.

zdroj: Championship Music

mp
zavřít