Fu Manchu: mistři rockových coververzí

Vydáno 19.12.2010 | autor: PR

Fu Manchu z Kalifornie si posvítí na pražský Lucerna Music Bar. Hardcore punkovou klasiku i předělávky Van Halen nebo Thin Lizzy uslyšíme v jejich podání 20. března.

Fu Manchu: mistři rockových coververzí Fu Manchu: mistři rockových coververzí

Fu Manchu z jižní Kalifornie, patří mezi ty, které do toho umí pořádně říznout. Jejich texty jsou plné typických rockových témat, jako jsou auťáky, drogy a ženský. Jejich hudba se objevila v několika filmech a počítačových hrách.

Fu Manchu jsou známí také pro svou oblibu v nahrávání cover verzí skladeb jejich oblíbených kapel, jako jsou Blue Öyster Cult, Van Halen, Thin Lizzy, Twisted Sister, and The Cars. Fu Manchu jsou velmi sil...ně ovlivněni nejen metalem sedmdesátých let, ale také hardcore punk rockem osmdesátek.


Od jejich vzniku v roce 1985 vydali již 10 alb a v roce 2011 se chystají na koncertní šňůru, při niž vystoupí premiérově také v Praze, konkrétně 20. března v Lucerna Music Baru.

Vstupenky za 300,- Kč + poplatky jsou k zakoupení v sítích Ticketpro, Ticketstream a Ticketportal, na pokladně Lucerna Music Baru bez poplatku. Na místě v den koncertu za 350,- Kč.

Zdroj: D Smack U promotion

DM
zavřít