Dymytry mají strážnou věž

Vydáno 26.12.2010 | autor: PR

Pražská metalová kapela Dymytry, která letos vydala své první CD Neser, právě dokončila nový videoklip ke skladbě Strážná věž, jejímiž autory jsou R2R a Protheus. Připomeňme, že kmotrem desky je Pepa Vojtek z Kabátu.

Dymytry mají strážnou věž Dymytry mají strážnou věž

Videoklip byl natočen u příležitosti pražského křtu CD Neser a koncertu kapely, který proběhl v Lucerna Music Baru 30. září. Klip je nejen připomínkou koncertu a jeho atmosféry, ale je doplněn i o záklulisní záběry. Jedná se například o jízdu kapely Prahou, promenádu po Václavském náměstí nebo společné focení před dominantou Václaváku, sochou koně v pozadí s budovou Národního muzea.


Režie, střihu a kamery se ujala Rosana Zvelebilová o produkci videoklipu se postarala zastupující agentura Alfedus. Dymytry letos prožívají velmi úspěšný rok. Nejprve zvítězili v soutěžích MetalGATE Massacre a v českém kole Wacken Metal Battle, na jehož základě mohli Česko úspěšně reprezentovat i na přímo na festivalu v Německém Wackenu. V průběhu léta pak kapela vydala CD Neser, jehož první křest se odehrál už na festivalu Masters of Rock ve Vizovicích. Oficiální křest pak proběhl v Praze v Lucerna Music Baru, kde byl právě videoklip Strážná věž natočen.



Zdroj: Dymytry.cz

DM
zavřít