ŽEBŘÍK 2004 VYVRCHOLÍ 11. BŘEZNA V PLZNI

Vydáno 30.12.2006 | autor: redakce

Pokud plánujete dlouho dopředu, můžete si již poznamenat termín vyhlášení nadcházejícího ročníku ankety ŽEBŘÍK 2004. Výsledky budou slavnostně vyhodnoceny v pátek 11. března 2005 v DK Inwest v Plzni.

ŽEBŘÍK 2004 VYVRCHOLÍ 11. BŘEZNA V PLZNI ŽEBŘÍK 2004 VYVRCHOLÍ 11. BŘEZNA V PLZNI

Hlasování v 13. ročníku této prestižní ankety začne 1. ledna. Vaše hlasy svým oblíbeným interpretům lze zaslat třemi způsoby:

1. poštou - tj. zasláním vyplněného originálního anketního kupónu z lednového nebo únorového vydání časopisu REPORT

2. e-mailem - tj. odesláním anketního formuláře na příslušnou e-mailovou adresu

3. SMS - tj. odesláním textové zprávy v příslušném tvaru

S detaily možností hlasování i s tipy redaktorů REPORTU budete seznámeni v lednovém čísle REPORTU a od 1.1.2005 také na tomto serveru.
A jak už bylo zmíněno, v témže vydání časopisu a na našem webu budou k dispozici anketní lístky.
Jejich uzávěrka bude 29. února.

V pátek 11. března 2005 od 20 hod. pak budou v plzeňském DK Inwest vyhlášeni nejlepší hudební interpreti a filmové osobnosti podle výsledků vašeho hlasování. Oceněni budou vždy první tři v každé z deseti kategorií, kteří obdrží sošky a další cenná originální díla od výtvarníka a sochaře Václava Česáka.

Vyhlášení Žebříku 2004 - REPORT music awards bude pojato jako šestihodinová show, kde na dvou scénách koncertně vystoupí přední české kapely a projekty. Večerem bude opět provázet režisér a herec Zdeněk Suchý.

Zajímají-li vás výsledky minulých ročníků, nebo byste se rádi podívali na fotky z uplynulých let, stačí na home page kliknout na ikonu ŽEBŔÍK.
zavřít