ONDŘEJ HEJMA & L.L. JETEL POKŘTÍ NOVÉ CD

Vydáno 30.12.2006 | autor: redakce

Po „výběrovce“ Žlutého Psa Psí kusy přichází ONDŘEJ HEJMA, obávaný porotce SuperStar, na trh s novou kůží. Výsledkem je cédéčko „allstar bandu“ L.L. JETEL, které se dočká křtu 5. prosince v pražském Lucerna Music Baru.

ONDŘEJ HEJMA & L.L. JETEL POKŘTÍ NOVÉ CD ONDŘEJ HEJMA & L.L. JETEL POKŘTÍ NOVÉ CD

Ondřej Hejma si do studia Sono, pod dohledem Pavla Karlíka, spolu s tradičním „žlutopsím“ producentem Frantou Kotvou, basistou Plechem Novotným a pod hlavičkou „one-off projektu“ L. L. JETEL, pozval skutečné legendy českého rocku. Radim Hladík se konečně vrací k elektrické kytaře a po 30ti letech strávených v USA se na albu objevuje i Erno Šedivý - někdejší bubeník Flamenga a Primitives Group.

Základem albu, které čerpá z atmosféry a hudebního odkazu 60. let, je samozřejmě původní repertoár, nicméně na něm zazní i bluesová klasika, či parodická píseň „Kouřová“, známá z filmu Up In Smoke amerického dua Cheech and Chong. Třešničkou na dortu je pak remix písně Low Rider, kde hostují i členové Monkey Business v čele s Romanem Holým.

Křest proběhne v neděli 5. prosince v Lucerna Music Baru za účasti plné sestavy L. L. Jetel - Radima Hladíka, Erna Šedivého, Franty Kotvy, Plecha Novotného a Ondřeje Hejmy.

Rockové legendy zahrají pecky z nového CD a přidají klenoty z historie rocku a blues!
Křtu mistrovského díla se ujme Zbyněk Knobloch (Managing Director Sony BMG) a jeho dobrý přítel Jack Daniel.

zavřít