PAGE & PLANT, LINKIN PARK A JAY-Z V PALACE CINEMAS

Vydáno 30.12.2006 | autor: redakce

Příští týden budou probíhat ve smíchovském Palace Cinemas projekce koncertních DVD. Těšit se můžete na deset let staré vystoupení PLANT & PAGE v rámci MTV Unplugged i na představení projektu LINKIN PARK s rapperem JAY-Z Collision Course.

PAGE & PLANT, LINKIN PARK A JAY-Z V PALACE CINEMAS PAGE & PLANT, LINKIN PARK A JAY-Z V PALACE CINEMAS

Ve dnech 6.až 8. prosince se odehrají celkem tři projekce DVD "NO QUARTER - UNLEDDED", jehož program vznikl v roce 1994 pro tehdy velice populární sérii "MTV UNPLUGGED".

Jednalo se o vystoupení, kde bylo základem živé semi-akustické provedení společného alba "No Quarter" bývalých členů legendárních LED ZEPPELIN, zpěváka Roberta Planta a kytaristy Jimmyho Page a to za účasti řady hostů, včetně hudebníků z Marakeše, Egypta, či celého London Metropolitan Orchestra.

Na DVD vychazí tento program v rekonstruované zvukové a obrazové podobě, doplněné o řadu bonusů.

Ve dnech 9. a 10. prosince čekají diváky naopak dvě zcela odlišné projekce a to premiéra společného DVD skupiny Linkin Park a rappera Jay-Z s názvem "COLLISION COURSE". Jay-Z a nu-metalisti Linkin Park smíchali dohromady své vlastní skladby na společném koncertě v Hollywoodu, který se uskutečnil 16.července letošního roku a to naprosto neopakovatelným způsobem.

Tato projekce bude dále doplněna a o DVD Linkin Park - Live In Texas.
Album COLLISION COURSE vyšlo toto ponděli 29.11. jako CD a DVD

Tento projekt bude dále pokračovat až do konce roku s následujícími tituly :

15.12 - LIVE AID
22.12. - Peter Gabriel - PLAY
29.12. - Seal - Best Of Videos/Live At Point
5.1.2005 - Dream Theater - Live At Buddokan

zavřít