ASIE POD LABEM?

Vydáno 30.12.2006 | autor: redakce

Snaha pomoci obětem přírodní katastrofy, která zasáhla koncem roku jižní Asii je hlavním cílem akce ASIE POD LABEM, které se můžete aktivně zúčastnit tuto sobotu 15. ledna od 16:00 v prostorách bývalého klubu Metro v Ústí nad Labem. Vystoupí kapely jako UDG, Insania, Planej Poplach, Sníh na schodišti a řada dalších.

ASIE POD LABEM? ASIE POD LABEM?

Asie pod Labem je benefiční festival na pomoc postiženým v ASII - vytezek pujde na konto o.p.s. HAND FOR HELP, organizace vysílající dětskou polní nemocnici na Srí Lanku(www.handforhelp.cz, bank. spoj.: 988414309/0800)

Jedná se zároveň o volné pokračování benefiční hudební akce "ÚSTI POD LABEM", ktera v r. 2002 vynesla 17.000,- Kč pro postižené povodní

Bez nároku na honorař vystoupi 12 kapel různých žánrů (UL, TP, Brno):
PLANEJ POPLACH ("rock s ženou", UL), SNÍH NA SCHODIŠTI (alternativ-rock, UL), VOZATAJ (Vlnola punk, UL), BRAJGL (Rebels, UL), ROSE MEANS ROSE (female-punk-rock, UL/TP), NIRVANA UNPLUGGED REVIVAL (akustické provedení songů veleznámé Nirvany!), HOUBA (pohoda-punk-rock, UpL, 10 let!), UDG (under-pop, UL, vítěz Coca-Cola Popstar!), BLUE EYES ("bluegrass 1", UL), INSANIA (SPECIAL HOST - ASTRAL hardcore legenda z Brna po letech v Ústí), BRAC CHRAN (etno-world music, TP), LUXUS ("Michal David a spol. sranda revival", UL).
zavřít