V únoru si Praha užije ska punk od Reel Big Fish

Vydáno 09.01.2011 | autor: PR

Všichni fanoušci svižného ska punku by měli zpozornět. Kalifornská parta Reel Big Fish se po několika letech v únoru konečně vrací zpátky do Prahy.

V únoru si Praha užije ska punk od Reel Big Fish V únoru si Praha užije ska punk od Reel Big Fish


Do podvědomí se zapsala především díky desce Turn The Radio Off, potažmo singlu Sell out, který vyšel v roce 1997. Deska navzdory limitovanosti žánru měla mainstreamový potenciál a Reel Big Fish se tak zařadili k velikánům, jakými byli například No Doubt nebo Sublime. V letech 2000 – 2005 si kapela vyzkoušela, jaké to je vydávat na major labelu, který posléze opustila a vrátila s k nezávislému vydavatelství, u kterého zůstala dodnes. Na svém kontě má tahle parta sedm studiových desek a několik stovek koncertů po celém světě.

Reel Big Fish hrají melodický ska punk a nijak zvlášť si nelámou hlavu s texty, které jsou plné vtipů a nadhledu. Naživo je kapela nesmírně zábavná, k čemuž hodně přispívá postava charismatického showmana a zakladatele kapely Aarona Barretta.

reel-big-fish

Koncert se uskuteční 7. února 2011 od 19:30 v Lucerna Music Baru. Lístky jsou k dostání v předprodeji v sítích Ticketpro, Ticketportal a Ticketstream za 365,- Kč  (330,- Kč v LMB) a za 400,- Kč na místě.

zdroj: HPK productions, dm 

zavřít