Evanescence na třetím albu zariskují, vybrali si producenta U2

Vydáno 09.01.2011 | autor: redakce

Evanescence si pro svoji třetí desku vybrali jako producenta Stevea Lillywhitea, který je známý svou prací na prvotních nahrávkách irských U2.

Evanescence na třetím albu zariskují, vybrali si producenta U2 Evanescence na třetím albu zariskují, vybrali si producenta U2



evanescenceWill Hunt, bubeník Evanescence, prozradil, že na své připravované desce hodně zariskují. „V plánu je spousta skvělých věcí, elektronických i futuristických. Myslím, že Amy Lee dělá něco velmi jedinečného, co nedělala nikdy předtím."

Hunt zároveň uklidnil fanoušky, že navzdory novým muzikantským postupům to budou pořád staří dobří Evanescence. „Už kvůli tomu, že pořád zpívá Amy Lee." Největších změn tak podle Hunta dozná zejména vokální projev jejich zpěvačky, který má být odlišný. Bubeník kapely ale nešetřil nadšením a označil ho za úžasný.

Novinku produkuje Steve Lillywhite, držitel ceny Grammy a hudební inženýr prvních nahrávek U2 (Boy, October, War), a měla by vyjít v závěru letošního roku.

Evanescence vydali poslední album v roce 2006. Kapela se zároveň musela vyrovnat s odchodem tří členů a chystaná třetí deska tak bude prvním materiálem nahraným v nové sestavě.

zdroj: NME, mp


evanescence_top

zavřít