Arakain pojede k novince Homo Sapiens velkolepé turné

Vydáno 10.01.2011 | autor: PR

Arakain plánuje na jaro jedno ze svých největších turné, které pojede k připravovanému albu Homo Sapiens ..? Potrvá dva a půl měsíce a bude čítat na třicet koncertů. Díky velkému zájmu ze strany pořadatelů tak zřejmě předčí i koncertní šňůry z minulých let.

Arakain pojede k novince Homo Sapiens velkolepé turné Arakain pojede k novince Homo Sapiens velkolepé turné

 
.

arakain


Premiéra bude na tradičním místě, na zámku v Polné u Jihlavy 4. března, poslední koncert se pak uskuteční 21. května v Živančicích u Pardubic. Fanoušci nebudou ochuzeni ani na dalších místech ČR, kapela za nimi přijede například do Plzně, Mostu, Kolína, České Lípy, Domažlic, Vsetína, Jablonce nad Nisou nebo Prostějova. CD se bude křtít koncem března v Brně a o měsíc později Praze.

Ani letos nebudou chybět hosté, kteří budou hned tři. Celé turné společně s Arakainem absolvuje vsetínská formace Ascendancy. Za svou krátkou existenci stihli vydat EP The Primacy of Mason. Dalšími hosty, kteří se budou na koncertech střídat, jsou pražští Merlin, v čele s charismatickým Danem Horynou. Ti představí své aktuální album Tibet. Další partou, tentokrát z Českých Budějovic, je trio Menhir. Kapela fanouškům představí svůj aktuální počin Rány osudu.

zdroj: Arakain, mp

zavřít