Eddie Stoilow odstartují zahřívací kolo festivalu Benátská noc

Vydáno 20.01.2011 | autor: PR

Lednovým koncertem skupiny Eddie Stoilow se rozjíždí pražské koncerty festivalu Benátská noc v Hard Rock Café. Koncerty kapel, které hrály nebo budou na letošním 19. ročníku festivalu (29. 7. - 1. 8. 2011), odstartují letošní zahřívací kolo festivalu. Netradičně však místo Malé Skály - v pražském Hard Rock Café.

Eddie Stoilow odstartují zahřívací kolo festivalu Benátská noc Eddie Stoilow odstartují zahřívací kolo festivalu Benátská noc

eddie-stoilow-a3Už v úterý 25. ledna vystoupí kapela Eddie Stoilow, která právě ohlásila příchod nového CD naplánovaného na březen. Během koncertu určitě zazní i jejich velké hity loňského roku Hey You, Floating, ale i aktuální Frozen. Po vystoupení Eddie Stoilow pokračuje Párty Evropy 2 a Pavlem Cejnarem.


Sérii vystoupení - 22. února Děda Mládek Illegal Band, 16. března Screamers, 29. dubna Škwor (spojené s křestem CD) a 5. května IMT Smile - uzavře 19. ročník festivalu Benátské noc na přelomu července a srpna.

Festivalový program v malebném prostředí vesničky Malá Skála už zná i první jména vystupujících: Chinaski, Lucie Bílá, Kryštof, Katka Knechtová, Aneta Langerová, Divokej Bill, Gipsy.cz, Sunflover Caravan a další.

Aktuálně lze koupit cenově velmi výhodné vstupenky na celý festival Benátské noc za pouhých 900,-Kč. Organizátoři tak tradičně vycházejí vstříc skalním fanouškům, ale i novým zájemcům.

zdroj: turner.cz, dm 

zavřít