Led Zeppelin chtěli za zpěváka Stevena Tylera z Aerosmith

Vydáno 23.01.2011 | autor: redakce

Časopis Kerrang přinesl zajímavou informaci o možném comebacku Led Zeppelin. Kytarista Jimmy Page údajně požádal Stevena Tylera z Aerosmith, aby nahradil v Led Zeppelin Roberta Planta.

Led Zeppelin chtěli za zpěváka Stevena Tylera z Aerosmith Led Zeppelin chtěli za zpěváka Stevena Tylera z Aerosmith

steven tylar_topSteven Tyler Steven Tyler se o možném angažmá v Led Zeppelin rozpovídal v pořadu moderátora Howarda Sterna. Peter Mench, manažer Jimmyho Page, poprosil zpěváka Aerosmith, jestli by se nemohl sejít na zkoušku se zbytkem Led Zeppelin. Vše se odehrálo po odmítnutí Roberta Planta jet s kapelou světové turné.

"Mench řekl, že Robert s nimi nebude znovu už hrát a chtěl, abych přišel a zahrál si s nimi," řekl Tyler s tím,že si s Led Zeppelin střihl i pár zkušebních songů. Pak se Page zeptal Tylera, jestli by s ním, basákem J. P. Jonesem a bubeníkem Jasonem Bonhamem nechtěl nahrát album.

Co na to Steven Tyler? "Ne," řekl mu na to. "On hraje v nejslavnější kapele na světě, a já taky. Jsem svojí kapele věrnej a mám ji opravdu moc rád," dodal Tyler.



Jak již bylo několikrát řečeno, Robert Plant důrazně odmítl jakýkoliv návrat Led Zeppelin v původní sestavě. Naposledy to řekl v magazínu Rolling Stone


zdroj: Kerrang, mp


steven tylar_top

 

zavřít