Toxique natočili nový klip, zažijí v něm „mrazivá setkání třetího druhu“

Vydáno 28.01.2011 | autor: redakce

Toxique právě koncertují v Belgii a momentálně za sebou mají dvě úspěšné epizody - vydařené nominace na hudební ceny Anděl a dokončení nového videoklipu ke skladbě Field Lines.

Toxique natočili nový klip, zažijí v něm „mrazivá setkání třetího druhu“ Toxique natočili nový klip, zažijí v něm „mrazivá setkání třetího druhu“

toxique_2Toxique právě oslavují v BruseluO tom, že Toxique patří ke žhavým kandidátům letošních cen Anděl, jsme již psali (ZDE). "Z andělských nominací máme radost! Hrajeme právě v Belgii, takže na večer na počest akademiků chystáme obří party plnou wafflí, kravat a legračních knírů," vyjádřili se Toxique.

Kapela stihla letos natočit videoklip k první skladbě alba Outlet People. Video Field Lines je sice dokončené, ale premiéru si odbude až v březnu.

Viliam Béreš, klávesista Toxique, ke klipu dodává: "Vybrali jsme Field Lines pro její unikátní poťouchlý zvuk a bezbřehý optimismus, kterým je nabitá k prasknutí. Dětský sbor, který na desce obstarává refrény, bude ve vizualizaci singlu zastoupen čtyřmi zpěváčky z pěveckého sboru Paprsek, kteří v klipu prožijí dost zvláštní a mrazivá setkání třetího druhu. Natáčení se ujal režisér JQr, který se mimo jiné podílí na tvorbě nonkonformního queer magazínu Q."

zdroj: Toxique, mp

zavřít