Jazzman Ondřej Pivec vydává na CD svůj „nejsilnější koncertní zážitek“

Vydáno 06.02.2011 | autor: PR

Český varhaník a skladatel Ondřej Pivec připravil na únor nové, již čtvrté album s názvem LIVE!. Jedná se o záznam první poloviny koncertu v pražském divadle Disk.

Jazzman Ondřej Pivec vydává na CD svůj „nejsilnější koncertní zážitek“ Jazzman Ondřej Pivec vydává na CD svůj „nejsilnější koncertní zážitek“

pivec_Ondřej Pivec, foto Dominika JanigováDeska zachycuje Pivcovu nejslavnější tuzemskou sestavu Organic Quartet a její tradiční mix swingu, funku, soulu a gospelu.

Ondřej Pivec k tomu dodává: "Koncert v Disku pro mě byl asi nejsilnější zážitek mé dosavadní hudební kariéry - přišlo více lidí, než se vešlo do sálu, atmosféra byla naprosto dokonalá! Album vydáváme online, protože tak bude mnohem dostupnější jak finančně, tak geograficky."

Pro jazzové publikum není jméno varhaníka Pivce žádnou neznámou. Tento hudebník je držitelem mnohých tuzemských i zahraničních ocenění, včetně ceny Anděl Akademie populární hudby. Letos byla navíc jeho předešlá deska Just in Time znovu nominována ve stejné soutěži, v kategorii nejlepší jazz/blues album. Vyhlášení můžete sledovat 23. února v České televizi.

Album je k dispozici v digitální podobě na webu www.ondrejpivec.com




zdroj: Ondřej Pivec, mp

zavřít