Eminem a Dr. Dre chtějí ovládnout ceny Grammy, potvrdili společný koncert

Vydáno 11.02.2011 | autor: redakce

Slavnostní večer předávání hudebních cen Grammy pokračuje v tradici "párování". Další, kdo vystoupí tuto neděli ve dvojici, jsou Dr. Dre a Eminem.

Eminem a Dr. Dre chtějí ovládnout ceny Grammy, potvrdili společný koncert Eminem a Dr. Dre chtějí ovládnout ceny Grammy, potvrdili společný koncert

shadyEminem je letos velkým favoritemV případě Dr. Dre půjde o první (koncertní) vystoupení v televizi po více než deseti letech.

Eminem zažil loni skvělý rok, album Recovery patřilo mezi nejprodávanější a získalo si i nominace na Grammy v prestižních kategoriích (Album roku, Skladba roku).

Dr. Dre se na Recovery podílel jako producent a hlavně letos by konečně mělo vyjít jeho donekonečna oddalované album Detox.

Již dříve byla potvrzena tato vystoupení na Grammy: Arcade Fire, Lady Gaga, Miranda Lambert, Katy Perry, Barbra Streisand, duet Gwyneth Paltrow a Cee Lo Greena.

Večer rovněž zazpívají Christina Aguilera, Martina McBride a Jennifer Hudson v rámci koncertního bloku věnovanému poctě Arethě Franklin.

Ceny Grammy se budou předávat v neděli 13. února v Los Angeles.

mp

zavřít