Lenny Kravitz rozdělí na nové desce Ameriku na černou a bílou

Vydáno 16.02.2011 | autor: redakce

Lenny Kravitz vydá toto léto novou, v pořadí již devátou desku nazvanou Black and White America. Podle Lennyho slov půjde o nejosobitější nahrávku jeho života.

Lenny Kravitz rozdělí na nové desce Ameriku na černou a bílou Lenny Kravitz rozdělí na nové desce Ameriku na černou a bílou

lenny kravitz_topLenny Kravitz žije pod tíhou kontrastůLenny Kravitz řekl v rozhovoru pro Billboard, že novinka Black and White America bude velmi osobní. "Vyrůstal jsem v prostředí, kde jsem byl mezi takzvaným černým a bílým světem. Můj život byl vždycky o kontrastech – a to není jen odraz mého života, ale i situace, ve které se ocitla tahle země," řekl Lenny a poukázal na fakt, že v Bílém domě sedí afroamerický prezident.

"Všechny nahrávky jsou osobní," řekl Kravitz s tím, že nelze jednoznačně tvrdit, která z nich je "osobitější". Na Black and White America chce totiž více nahlédnout do svého nitra a poodhalit fanouškům více ze svého života.

Lenny Kravitz začal s přípravami své deváté studiovky v polovině roku 2009 na Bahamách. Materiál si přitom produkoval sám, nahrál si i většinu nástrojů.

Album nemá pevně stanovené datum vydání, ale na pultech obchodů se objeví někdy v létě. Připomeňme, že Lenny Kravitz vydal svoji poslední desku v roce 2009 pod názvem It Is Time For a Love Revolution.




mp


lenny kravitz_top
zavřít