Queens Of The Stone Age v květnu zahrají v Praze

Vydáno 26.02.2011 | autor: PR

Fanoušci hardrockové muziky brzy budou mít svátek. Do Prahy přijede oblíbená kapela Queens Of The Stone Age. Američtí hudebníci vznikli z trosek legendární kapely Kyuss. Jediným stálým členem je Josh Homme. Skupina slibovala od loňského roku svým fanouškům nové album plné bombastických písní. Ty kapela představí i na svém pražském koncertě 29. května.

Queens Of The Stone Age v květnu zahrají v Praze Queens Of The Stone Age v květnu zahrají v Praze

V lednu se společně s dalšími muzikanty zavřeli do studia a jak potvrdl klávesák Dean Fertita, začali zpracovávat tu hromadu nápadů, která se v nich od čtyři roky starého alba Era Vulgaris nastřádala. Jak Josh Homme uvedl pro stránky music-news.com, on má zcela jasno o tom, jak by mělo chystané album znít, zatím ale neví přesně, co udělat, aby požadovaného zvuku dosáhl. "Chci tam mít explozi, ohňostroj a ohromné zakončení," dodal.

 

queens_ofQueens Of The Stone Age mají v Česku silnou základnu fanoušků

Kapela si však kromě nahrávání nového alba udělala čas také na na evropské turné, kterým podporuje reedici svého debutového alba. To vyšlo v prosinci a kromě původních songů obsahuje také tři novinky The Bronze, These Aren't The Droids You're Looking For a Spiders And Vinegaroons.

Pro české rockové fanoušky je potěšující zprávou, že v rámci tohoto turné zavítají QOTSA také k nám, konkrétně 29. května do KC Vltavská v Praze.


Vstupenky budou k zakoupeni od 25.2. v sítích Ticketpro, Ticketstream a Ticketportal za 710,- Kč + poplatky, na místě pak za 890,- Kč.

zdroj: D Smack U Promotion, dm


queens_of_top
zavřít